Uw badkamer weerspiegelt uw persoonlijkheid

Voordat de eerste leiding wordt getrokken of de eerste tegel wordt geplaatst, gaan we eerst met u in gesprek. Wie bent u en wat wilt u? Wat voor betekenis heeft een badkamer voor u? Niet iedereen heeft tenslotte dezelfde smaak en dezelfde wensen. 

Ligt uw voorkeur bij een klassieke inrichting of bent u meer modern geori├źnteerd? Welke materialen wilt u gebruiken? Zijn kleuren belangrijk? Zo zullen er, in de loop van het proces, vast nog veel meer vragen aan u worden gesteld. Maar uiteindelijk is alleen het resultaat van belang, want het plaatje moet kloppen en daar gaat het tenslotte om!

3D ontwerp en presentatie

Aan de hand van uw wensen bekijken we welke materialen daar bij passen. Vervolgens maken wij een eerste ontwerp. Hier komt de ruim 25 jaar ervaring van Filiaal4 goed van pas!

Als het ontwerp klaar is, wordt het uitgewerkt in een driedimensionale presentatie. Het ontwerp geeft u een perfecte kijk op hoe uw badkamer er in werkelijkheid uit gaat zien. Hierop kunt u natuurlijk reageren en indien nodig zullen we samen kijken waar een eventuele aanpassing of wijziging moet worden doorgevoerd. 

Deze manier van werken geeft u een prima inzicht in de ontwikkeling van uw nieuwe badkamer en wat er met de bestaande of nieuwe ruimte mogelijk is. Ook wordt het inzichtelijk hoe het gebruik van bepaalde materialen tot hun recht komt.

Nieuwsgierig geworden?

Maak een afspraak per mail of telefonisch.

Voor een eerste indruk kunt u uiteraard altijd sfeer komen proeven in onze showroom.